If God had wanted people to give blow jobs, he wouldn't have given them teeth.

miercuri, decembrie 10, 2008

Unde poate fi întâlnită noada şi unde se pune predicatul

Nu a trebuit să aştept prea mult pentru a doua chiftea din partea ziariştilor români din listă şi iată că s-a aflat. Alina Erimia este persoana, fiinţă obsedată de persoana lui Dani Oţil. De data aceasta are două chifteluţe micuţe în articolul "Dani Oţil, cu fundul la vedere, în plină stradă", din Click-ul de azi.
În primul rând avem de-a face cu o primă formulare lipsită de predicat: "Chiar dacă, în ultima vreme, presa a tot sancţionat ţinuta neglijentă, culminând cu apariţia şoc în celebrii de acum blugi cu penis de la Gala DaKino care au oripilat pe toată lumea."Credeţi-mă, am citit-o de două ori pentru a mă convinge de nemila punctului de la final, apoi am luat lupa reală, nu cea virtuală a programului pentru a mă convinge cu ochişorii mei de punct. Da domne, există. E punct. Aşadar, Alina Erimia nu ştie ce e aia tensiunea din frază. Adică ea nu îi spune, iubitului, să zicem, în prag de Moş Nicolae: "chiar dacă nu ai fost cuminte, a venit totuşi moşul" şi îi dă cadoul. Ea pur şi simplu îi spune: "chiar dacă nu ai fost cuminte" şi punct. PUNCT.
Mai e o chifteluţă, dar asta măcar este din sertarul cu maimuţe sexuale, animăluţe cu care de altfel ne-a obişnuit Alina Erimia: "Preocupat excesiv să meşterească la motor, el ne-a oferit o privelişte de toată frumuseţea, lăsându-şi la vedere noada fundului. Mai mult, se pare că în garderoba sa nu există chiloţi, Dani preferând rebelul stil italienesc, în care bărbaţii renunţă la lenjeria intimă pe sub pantaloni. "Nu le are domne Erimia pe ăstea intime, nu ştie cum arată un penis erect la fel cum nu ştie că noada e doar a fundului, masculinul fiind "nod".
Alina Erimia, citeşte dragă nişte Freud, pentru ştiinţă şi puţin Apollinaire pentru cursivitatea limbii. Ambele au ceva sexual întrânsele.

0 comentarii:

  © Blogger template ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP