If God had wanted people to give blow jobs, he wouldn't have given them teeth.

luni, decembrie 08, 2008

Daria David a violat-o pe Cinthia Fernandez

Astăzi, 7 decembrie 2008 prima pagină a cotidianului Atac-online publică un articol semnat de Daria David şi intitulat "Cinthia Fernandez – Violată la 12 ani şi poponeţ de 3 milioane de dolari la 19 ani." La prima vedere flagrantă este dihotomia, vorba celor de la My Chemical Romance: "Three Cheers for Sweet Revenge" - suferinţă şi celebritate - viol şi obiect de adulaţie. Ce ne facem însă dacă cele două entităţi se dovedesc în realitate total necorelate, "trucul cu violul" fiind gândit pentru a provoca curiozitate şi nimic mai mult? Noi nu ne facem nimic, Daria David însă se trezeşte că va trebui să suporte apelativul de mincinoasă.
Aflăm de minciuna Dariei David treptat. Mai întâi ni se spune că: "Spre surprinderea colegilor ei din showul de televiziune „Big Brother”, varianta pentru celebrităţi, şi chiar şi a părinţilor ei, modelul Cinthia Fernández, devenită „regina internetului” sub numele de Abbey Diaz, a recunoscut că era să fie violată. Episodul s-a petrecut în timpul unei vacanţe în Entre Rios." Apoi mult mai concret femeia declară trauma: „Cineva a vrut să mă violeze, pe când aveam 12 ani” iarîn cele din urmă povesteşte cu lux de amănunte incidentul, tentativa de viol, căci de viol nici nu se pune problema. "Lolita” a recunoscut că episodul a avut loc în timpul unei vacanţe. „Eram singură, când un bărbat a venit la mine şi a început să mă atingă. Apoi a vrut să mă trântească la pământ, dar l-am zgâriat şi am luat-o la fugă. Mama mea şi-a dat seama că se întâmplă ceva ciudat cu mine, eram foarte tăcută, dar nu a realizat niciodată că s-a petrecut una ca asta. Au fost ani buni în care am încercat să uit acest episod. Dar ştiu că loviturile din viaţă au darul să te întărească”, a declarat ea. "
Concluzia: Cinthia Fernandez nu a fost niciodată violată! Doar Daria David, la ora aceasta încă ziaristă la Atac-online a dezinformat cititorii gazetei de scandal antecitate. Cred că de vină a fost frustrarea că trebuie să scrie despre un subiect plictisitor, pe care nu îl vor citi decât nişte tineri puberi, ca legendă la fotografiile cu starleta în posturi erotice. Asta e ca şi înrudirea persoanelor care îşi usucă chiloţii la acelaşi soare. În definitiv orice atingere fără consimţământul tău poate fi considerată un mic viol. Nu?

0 comentarii:

  © Blogger template ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP