If God had wanted people to give blow jobs, he wouldn't have given them teeth.

marți, decembrie 23, 2008

Progeria salvează România

ÎNTREBARE: vă place domniţa din imagine? Ei bine, la naiba cu gândurile obscene, ea ascunde un secret înfiorător. Nu, nu vă voi spune, la naiba, că privim cu jind la un bărbat ci ceva care vă va mişca mult mai performant coarda sensibilă. Ea este grav bolnavă de progeria. Pentru cei care nu ştiu despre ce este vorba, ne confruntăm în cazul de faţă cu o boală care se traduce prin îmbătrânire agresivă. Cu alte cuvinte: adio gânduri mârşave şi jegoase, jinduiţi la o fetiţă de numai 2 anişori.
O să vă întrebaţi acum, pe bună dreptate, de ce această introducere perversă. Ei bine, motivul stă în articolul de astăzi din Cancan semnat Ramona Lica şi intitulat "Ea este noua iubită a lui Tolea". Iată ce ni se spune în cele ce urmează: "Femeia de 65 de ani despre care Magda spunea ca ar avea o relatie cu Tolea se numeste Alina si are, de fapt, 19 ani si este din Valcea." Aşadar noua iubită a lui Tolea suferă de progeria. Să ne întristăm profund şi să aruncăm cu monede înspre cei doi aşa cum pe vremuri aruncam cu câte 50 de bani în havuzurile din Herăstrău şi Cişmigiu, inventând astfel varianta updatată a teledonului: "svârledonul".
Chestia asta cu sexagenara care de fapt de-abia a intrat în legalitate sexuală este ca bancul cu Radio Erevan şi maşina. ÎNTREBARE LA RADIO EREVAN: este adevărat că Ivan a primit cadou o maşină? RĂSPUNS: Da, este adevărat, dar nu era vorba de o maşină ci de o bicicletă.....şi nu i s-a dat ci i s-a furat. Aşa şi la noi. Măcar din articolul Ramonei Lica am aflat că Tolea e cu o femeie şi nu cu un bărbat. E şi ăsta un început în presa noastră deochiată.

0 comentarii:

  © Blogger template ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP