If God had wanted people to give blow jobs, he wouldn't have given them teeth.

miercuri, decembrie 24, 2008

Facturi de telefonie mobilă personalizate: numele şi profesia la momentul apelului

Aş vrea şi eu să ştiu în ce măsură declaraţiile anumitor indivizi către "reporterii "Cancan sunt verificabile, deoarece multe dintre acestea sunt pline până la refuz de un ridicol nemaiîntâlnit. Iată în cele ce urmează o mostră de interviu al ziaristului Gabriel Constantinescu De Cancan, smuls soacrăi actorului, regizorului şi profesorului Mihai Gruia Sandu: "Fiica mea mi-a spus ca il banuia pe sotul ei de o relatie extraconjugala inca dinainte de plecarea in Olanda, pentru ca dormea cu mobilul in buzunarul de la pijama. Dadea si primea SMS-uri noaptea chiar din patul conjugal", a afirmat soacra lui "Arlechino". Sigur era mobil, şi nu altceva la fel de contondent şi vibrator ca şi mobilul? Întreb asta pentru că mi-e greu să cred că, incomodată de "mobil" soţia lui Mihai Gruia Sandu a suportat atâtea amar de nopţi somnul alături de un "corp străin".

Şi acum iată licenţa ziaristului Gabriel Constantinescu, de un comic aproape caragialesc: "Nevasta actorului a studiat apoi facturile telefonice, constatand ca sotul vorbea cu o studenta. " Aş vrea şi eu să ştiu cum de a reuşit Oana, soţia lui Mihai Gruia Sandu să afle că soţul ei se conversa insistent cu o studentă? Scrie pe desfăşurătorul facturilor: 072...... Studentă, sau 072.......... Studenta lui Sandu, sau cum altfel? Sau pur şi simplu a sunat la telefoanele cele mai frecvente din desfăşurător şi i s-a răspuns: Da, aici studenta lui Mihai Gruia Sandu. Să fim serioşi, discreditarea instrumentată de presa din scandal din România la adresa lui Mihai Gruia Sandu nu este nici măcar bine construită, pentru a fi convingătoare.

Iar gluma asta cu "Arlechino" în locul omului Mihai Gruia Sandu îmi aminteşte de o dumă haioasă din facultate: l-aţi mai citi pe Sadoveanu dacă l-aţi vedea suflându-şi nasul cu mâna şi scuturându-şi mucii pe stradă? Spoliaţi omul, dar nu murdăriţi personajul, domnilor jurnalişti, căci nu voi le-aţi făcut mai frumoase zilele copiilor noştri, interpretându-l pe Arlechino.

0 comentarii:

  © Blogger template ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP