If God had wanted people to give blow jobs, he wouldn't have given them teeth.

miercuri, decembrie 10, 2008

Culmea Click: să joci rolul "unei striptease"

Am ajuns iată şi la articolele care mai dovedesc din când în când că în ciuda prostiei unii jurnalişti, sau şefii lor au ceva bun simţ. Este vorba despre "furăciuni", despre flagrantele traduceri ad-literam, de regulă din engleză, în susul sau în josul cărora nu se semnează nimeni. Este şi cazul textuleţului din Click-ul de astăzi intitulat "Marisa Tomei face topless pentru Oscar".

Teoretic nu ar trebui să ne întâlnim cu prea multe "defecturi", mai cu seamă că textuleţul nu ridică prea multe probleme. Cu toate acestea Click nu conteneşte să ne uimească şi să ne convingă de faptul că întunericul absolut este o oportunitate pentru cele mai timide luminiţe.

Şi iată buba:
"Actriţa Marisa Tomei a hotărât să-şi arate ce are mai frumos deşi vedeta a ajuns la vârsta de 44 de ani. Alergând probabil după un nou Oscar, Marisa a acceptat să se dezbrace în ultimul său film, The Wrestler, unde joacă rolul unei striptease obligată să îşi susţină familia. Filmul prezintă povestea unui luptător, interpretat de Mickey Rourke, obligat să se retragă din arena pe motive medicale şi să trăiască alături de o stripteuza şi fiul acesteia.Pentru rolul stripteuzei Marisei Tomei a trebuit să ţină regim şi să treacă periodic pe la sala de forţă şi iată ce a obţinut."

Ce-i aia domne "o striptease", pentru că în mod normal "striptease" ar trebui să fie neutru, nu vorbim, e drept despre stiptease-ul la români unde oricât ai fi de neutră, după un număr de striptease mai public puţin ai devenit VIP. Silogism simplu: şi Demi Moore a jucat rolul unei striptease în filmul cu numele ei, nu? Striptease, frate!

0 comentarii:

  © Blogger template ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP